Palvelut

  palvelut1
  MINILEASING

  Mini Leasing on tapa hankkia vuokra-auto tilapäisiin auton tarpeeseen. Saat auton tarpeidesi mukaan. Käytössä on koko laaja autokalusto. MiniLeasing sopii myös yksityiskäyttöön ja käytössäsi on aina auto ilman pitkää sitoutumista.

  MiniLeasing -autovuokrauksen minimi vuokra-aika on vain 1 kuukausi ja saat auton tarvittaessa käyttöön hyvinkin nopealla varausajalla. Sopimuskautta voit pidentää tai lyhentää kesken kauden, edes täysiä kuukausia ei tarvita. Myös automallia voidaan vaihtaa tarpeita vastaavaksi kesken sopimuskauden.

  Palvelu räätälöidään tarpeiden mukaisesti huomioiden ajettavat kilometrit sekä vuokra-ajan pituus. Kuukausihinta sisältää kaikki keskeiset auton käyttökulut. MiniLeasing sopii mainiosti esimerkiksi:

  • Aloittelevalle yrittäjälle
  • Uuden työntekijän työsuhdeautoratkaisuksi koeajalle

  Meidän kauttamme saat myös autoon yrityskohtaiset teippaukset.

  NOKKAKÄRRYT JA MUUTTOLAATIKOT

  Meiltä voit vuokrata samalla myös nokkakärryt ja muuttolaatikot. Muuttolaatikoiden käyttö nopeuttaa muuton sujumista ja varmistat esim. astioiden ja helposti särkyvien esineiden säilymisen ehjänä kuljetuksen aikana. Oikein pakattuna laatikoita voidaan pinota päällekkäin ja liikutella nokkakärryillä useita samanaikaisesti.

  palvelut3
  TURVALLISUUS

  Yhtiömme uudet Citroen  pakettiautot on myös varustettu etumatkustajan turvatyynyllä.  Kuljettajan turvatyyny sekä yhden tai kahden etumatkustajan turvatyyny ovat passiivisen turvallisuuden keskeisiä elementtejä Citroen pakettiautoissa. Turvatyynyt lisäävät turvavyönsä kiinnittäneiden matkustajien turvallisuutta ja pitävät yhdessä turvavyön kanssa matkustajan paikallaan. Huomio: Vaikka autossa on etuturvatyynyt, turvavyöt on silti aina ehdottomasti kiinnitettävä oikein, koska turvatyyny suojaa vain oikein turvavyön kiinnittänyttä matkustajaa. Turvatyynyt kuljettajalle ja etumatkustajalle ovat osa ajoneuvon korkealuokkaisia, turvallisuutta.

  Peugeot-merkkiset pakettiautot on varustettu myös sivuverhous turvatyynyillä.