Minileasing

Mini Leasing on tapa hankkia vuokra-auto tilapäisiin auton tarpeeseen. Saat auton tarpeidesi mukaan. Käytössä on koko laaja autokalusto. MiniLeasing sopii myös yksityiskäyttöön ja käytössäsi on aina auto ilman pitkää sitoutumista.

MiniLeasing -autovuokrauksen minimi vuokra-aika on vain 1 kuukausi ja saat auton tarvittaessa käyttöön hyvinkin nopealla varausajalla. Sopimuskautta voit pidentää tai lyhentää kesken kauden, edes täysiä kuukausia ei tarvita. Myös automallia voidaan vaihtaa tarpeita vastaavaksi kesken sopimuskauden.

Palvelu räätälöidään tarpeiden mukaisesti huomioiden ajettavat kilometrit sekä vuokra-ajan pituus. Kuukausihinta sisältää kaikki keskeiset auton käyttökulut. MiniLeasing sopii mainiosti esimerkiksi:

  • Aloittelevalle yrittäjälle
  • Uuden työntekijän työsuhdeautoratkaisuksi koeajalle

Meidän kauttamme saat myös autoon yrityskohtaiset teippaukset.

Nokkakärrys ja muuttolaatikot

Meiltä voit vuokrata samalla myös nokkakärryt ja muuttolaatikot. Muuttolaatikoiden käyttö nopeuttaa muuton sujumista ja varmistat esim. astioiden ja helposti särkyvien esineiden säilymisen ehjänä kuljetuksen aikana. Oikein pakattuna laatikoita voidaan pinota päällekkäin ja liikutella nokkakärryillä useita samanaikaisesti.